Corinne's "Unfreeze" Challenge : Paraplegisch Yoga (NL)

.

Unfreeze Paraplegisch Yoga challenge

 

Welkom op mijn “Unfreeze!” Paraplegisch Yoga challenge! Ademen, gronden: dat is de belofte van yoga… ook voor mensen met een dwarslaesie heel belangrijk. Daarom daag ik mijzelf uit om yoga te leren en het regelmatig te blijven oefenen. “Full body Yoga” cursussen voor lichamelijk beperkte mensen zijn zeldzaam. Ik leer het dus met behulp van internet. Mijn uiteindelijke doel is het maken en delen van een video/ fotos die anderen kan helpen om mee te beginnen.!

Meer info over Corinne's challenge

Yoga is uitdagend, vooral wanneer je een bewegingsbeperking hebt! … maar ook een unieke gelegenheid om je weer te verzoenen met je hele lichaam… en ziel… Mensen met een dwarslaesie hebben er veel profijt van.

Door een donatie, kun je helpen om deze challenge waar te maken en anderen met een dwarslaesie te helpen. Zoals beloofd gaat 100 % van je gift naar doelgericht onderzoek om chronische dwarslaesie te genezen.

Je kunt je gift aftrekken voor de belasting. Woon je elders in Europa neem dan contact met mij op via corinne@endparalysis.org omtrent je donatie. Bedankt voor je steun.

Foto: Yoga Kumar Eindhoven – Dat ben ik niet. Ik ben ook niet zeker of deze “asana” voor mij gaat lukken 😉

Ga JIJ de uitdaging aan?

Met hartelijk dank aan:

Ik heb nog nooit yoga beoefend en doe alles alleen, vanuit huis, met hulp van internet tutorials. Daarom zal ik, alvorens afbeeldingen te delen die mijn voortgang illustreren, advies vragen aan Yoga Kumar Studio, om te controleren of het redelijk is om dergelijk materiaal te delen. Ik zou niet willen dat mensen verkeerde houdingen leren!

Updates, photos and videos

Ik zal regelmatig updates, foto’s en video’s hier plaatsen zodat jullie mijn voortgang kunnen volgen. Wees geduldig. Zo ver ben ik nog niet 😉

 

Paraplegic yoga

foto: mijn eigen yoga “studio”, thuis