Ik ga de marathon van Rotterdam rennen. Ik ben gezegend met een goed en sterk lichaam en die wil ik gebruiken om geld in te zamelen voor de Stichting endParalysis.org, die zich voor onderzoek naar genezing dwarslaesie inzet. Zelf heb ik geen zenuwletsel maar een goede vriend van mij heeft een hoge dwarslaesie opgelopen. Wil je mij ondersteunen, klik dan op "Donate" beneden (100% van je donatie gaat naar dwarslaesie-onderzoek).
96.67% Raised
€725 donated of €750 goal
24 Donors

Deze challenge is gesponsord door

 

Back To Basic training

Meer over Koen's challenge

De marathon is op zondag 5 april en de afstand is 42,195 km. Ik ga proberen binnen 4,5 uur binnen te zijn. Mijn vriend heeft de dwarslaesie opgelopen door een ongeluk tijdens een water obstacle run in Rotterdam, vandaar de gekozen locatie.

Meer over de stichting endParalysis: endParalysis is een ANBI-stichting. Je donatie is daarom (onder voorwaarden) belasting-aftrekbaar. Voor meer info over belasting-aftrek, graag info@endparalysis.org emailen. De Stichting endParalysis is klein maar heel gedreven en transparent. De bestuur-leden betalen voor de operatie-kosten van de stichting zodat jullie donaties echt voor 100%  naar onderzoek gaan.

Bij voorbaat dank voor je donatie en je ondersteuning!

 

 

 

 

 

Foto: Spartan race trifecta weekend in Oberndorf, Oostenrijk.

Jouw challenge?

Share this page with your friends...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr